Инвестицията в красив дом е инвестиция в самите нас
2011-05-07

Компания АЙ ДИ ЕЛ започна безплатни консултации в Месеца на отворените врати

От днес до края на месец май строителна компания АЙ ДИ ЕЛ (IDL) обяви Месец на отворените врати за ремонт на апартаменти и еднофамилни къщи. Всеки, който е решил да ремонтира жилището си, получава безплатна консултация за това, как да го направи, какви материали да използва, колко ще струва и в какъв срок ще бъде извършена желаната от него услуга.

Съображенията Месецът на отворените врати да бъде точно май, са свързани с традициите на нашето общество да предприема строителни и ремонтни дейности именно с настъпването на първия истински топъл месец от годината, конкретизира собственикът на IDL Михаил Иванов.

Безплатните консултации ще бъдат давани в офиса на строителната компания след предварително записване на точен ден и час посочени от клиента.

В условия на криза всеки свива разходите поради намалените приходи, въпреки това “Точно в този момент е печеливша инвестицията в ремонт”, съветва г-н Иванов. Доводите му са на първо място финансови, защото поради кризата драстично паднаха цените на услугите в строителния сектор. Също така в едно реконструирано и добре топлоизолирано жилище драстично намаляват сметките за електроенергия. “Почти всеки наш клиент споделя, че след направения ремонт разходите за отопление и охлаждане са паднали минимум на половина”, конкретизира строителният шеф.

Друга много важна подробност е, че в последните няколко месеца се наблюдава плавно покачване на цените на строителните материали между 4% и 10%, което неминуемо ще доведе до повишаване стойността на крайната услуга в близко бъдеще. Затова не изчаквайте с плануваните строителни промени на дома си, защото сегашният момент може би ще се окаже най-подходящ за ремонт в следващите 10-тина години.

“Инвестицията в промяна на дома има не само финансово, но и огромно психологическо значение”, подчертава г-н Иванов. “В България подценяваме личността и влиянието върху нея на средата, в която живее. Едно е да се събуждаш в топъл, красив и уютен дом, друго е това да става в отблъскваща обстановка. Няма как това да не повлияе върху протичането на целия ти ден, върху твоята позитивна нагласа за работа, върху твоята ефективност. Едно ремонтирано, добре изглеждащо жилище зарежда с положителна енергия и ви прави много по-работоспособни и креативни. Красивото и уютно жилище е едно много по- добро място за възстановяване след тежкия и напрегнат делник. “Моят дом е моята крепост” са казали хората. За това поискайте, а ние ще създадем крепостта, в която да се прибирате с усмивка, изпълнена с уют и спокойствие”, казва Михаил Иванов.

Час за безплатни консултации за ремонт на жилище може да запишете на телефоните на строителна компания “АЙ ДИ ЕЛ”: 032/ 39 66 93, тел./факс: 032/ 623 780, GSM 0886 524 022, и-мейл: office@idl.bg. Адресът на фирмата е Пловдив 4000, ул. “Капитан Райчо”54, Маркет център - етаж 3.