„АЙ ДИ ЕЛ” дава 30% отстъпка за ремонт при сключен договор до 31 януари
2012-01-16

 

30 процента по-малко от офертната цена ще платят желаещите да ремонтират дома си, ако сключат предварителен договор до края на януари със строителна компания „АЙ ДИ ЕЛ” /„IDL”/. Това съобщи нейният собственик Михаил Иванов. Неговата иновативна маркетингова политика изведе компанията на лидерски позиции в извършването на ремонта като комплексна услуга - една фирма извършва всичко, а не майстори на парче. Причината е не само в това, че „АЙ ДИ ЕЛ” първа предложи в България тази опция, а и заради високото качество на изпълнение.

Компанията първа в страната обяви и 30 процента отстъпка при подписване на предварителен договор за строеж или комплексен ремонт до края на януари. Ако тези договори се подпишат през февруари отстъпката е 20%. Реалната услуга може да бъде извършена през цялата година според желанието на клиента, т.е. той получава по-ниска цена при планиран ремонт през пролетта или лятото. Клиентът посочва точната дата на започване на строително-ремонтните дейности, като тя се фиксира в договора.

„АЙ ДИ ЕЛ” е пионер и във въвеждането на  гаранции за свършената работа и поддържане на всичко създадено и инсталирано от фирмата. „Хората знаят, че могат да ни се обадят по всяко време и проблемът ще бъде отстранен в рамките на 24 часа”, посочва г-н Иванов. „Предложихме и комплексни услуги в строителството на еднофамилни къщи – от търсенето на парцела, асистирането при осигуряването на кредит от банки, наши партньори,  до изпълнението на дома във вид, в който само трябва да си събуете обувките и да влезете. Поемаме справянето с  бюрокращината – тичането по инстанциите, издаването на строителните разрешения, свързването с ВиК и електроснабдяването . Предлагаме комплексна услуга с точно фиксирана цена, за точно определен срок от време и параметри.” 

Г-н Иванов, който е икономист по образование, посочва, че строителния сектор е като всеки друг – дава продукт, който трябва да се хареса на потребителя. В момента, заради свръхголямото предлагане, клиентите са много по-взискателни и капризни. „За това ние се стремим да се отличим от другите като създаваме услуги, насочени към голям брой хора и то такива услуги, които до сега не е имало на пазара”. Тази политика явно е успешна, след като „АЙ ДИ ЕЛ” отчете за миналата година 60 процента увеличение на обема на работа.

Подробна информация за строителна компания „Ай Ди Ел” може да намерите на интернет сайт:  www.idl.bg. Адресът на фирмата е Пловдив 4000, ул. "Капитан Райчо"54, Маркет център - етаж 3, телефон: 032/ 39 66 93, тел./факс: 032/ 623 780, GSM 0886 524 022, и-мейл: office@idl.bg.