Строителна фирма „АЙ ДИ ЕЛ" дава 30% отстъпка за ремонт през зимата
2012-11-26

30 процента по-малко от офертната цена ще платят хората, които искат да направят комплексен ремонт на жилището или офиса си през зимните месеци - декември, януари, февруари. Тази апетитна отстъпка дава строителна компания „АЙ ДИ ЕЛ" /„IDL"/, първата в страната, която предложи и наложи ремонта като комплексна услуга, а не на парче с отделни майстори. Намалението на цената е икономически обосновано. „През зимния период резонно поевтиняват строителните материали. Драстично пада и цената на труда, продиктувана от общия спад на работата в бранша през този сезон", посочва Михаил Иванов, мениджър на „АЙ ДИ ЕЛ".

Освен, че ще плати с около 1/3 по-малко пари за ремонт с „АЙ ДИ ЕЛ", клиентът е облагодетелстван и със съкратени срокове на изпълнение. Нормално е строителната услуга през зимата да бъде извършена значително по-бързо, защото през студеното време тя е търсена от единици, а не от хиляди, както е в топлия сезон. Въз основа на натрупания си опит и в България, и в Лондон, Англия, мениджърът на „АЙ ДИ ЕЛ" твърди, че ниските температури въобще не влияят на качеството на изпълнение, при ремонти в затворени помещения, които могат да бъдат отоплени. Единствено през зимния сезон съхненето е по-бавно. За всички останали процеси при стандартен ремонт - като В и К, електроинсталация, поставяне на дограма, санитария и др. няма значение дали е топло или студено.
Затова е време да приемем, че зимата е най-изгодния период за ремонт! Но не само... Още една примамлива опция предлага строителната фирма за скиптично настроените към ремонтите през зимните месеци.

„АЙ ДИ ЕЛ" дава 20 процента отстъпка на всички клиенти, сключили договори за комплексни ремонти до края на декември 2012. За януари намалението е 15%, а за февруари 10%. „Реалната услуга може да бъде извършена през цялата година според желанието на клиента, т.е. той получава по-ниска цена при планиран ремонт или строеж през пролетта или лятото. Точната дата на започване на ремонтните дейности се фиксира в договора" посочва мениджърът на компанията.

Г-н Михаил Иванов, който е икономист по образование, смята, че „планирането е изключително важно, както за бизнеса, така и за домакинствата. Планирайки, си създаваме сигурност и ефективно разпределение на средствата и най-вече - получаваме продукт за по-малко пари, както е в случая".

Подробна информация за строителна компания „АЙ ДИ ЕЛ" може да намерите на интернет сайт: www.idl.bg. Адресът на фирмата е Пловдив 4000, ул. "Капитан Райчо"54, Маркет център - етаж 3, телефон: 032/ 396 693, тел./факс: 032/ 623 780, GSM 0886 524 022, и-мейл: office@idl.bg.