Довършителни работи

Болница Медлайн


 

Медлайн е многопрофилна болница за активно лечение. В болницата има отделения по хирургия, гинекология, ортопедия и травматология, урология, офталмология, кардиология, гастроентерология, анестезиология и интензивно лечение, отделение по образна диагностика и клинична патология. Болницата разполага с пет модерно оборудвани операционни зали, снабдени с висококачествена съвременна апаратура. 

Строителна компания Ай Ди Ел изпълни цялостната реконструкция на сградата. 

Направени са преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани по ситемите на Кнауф, като в мокрите помещения е използван влагоустойчив гипсокартон. Направено е скрито осветление. Положена е цялостна армирана шпакловка. 

Изпълнена е специална декоративна зидария от стъклени тухли. По подовете в операционните зали е положена специална саморазливна антибактериална настилка, стените са боядисани с антибактериален латекс за покриване хигиенно санитарните изисквания според най- новите европейски стандарти.

В помещенията определени за операционните зали са изпълнени  холкери- специални заоблени „ълги” за избягване възникването на вътре- болнични инфекции. 

Баните и мокрите помещения са облицовани с фаянс и теракот и оборудвани със санитария за баня- мивки, моноблокове, душ и др. Подовете на всички болнични стаи са облицовани с гранитогрес. 

По стените на фоайето е изпълнена декоративна венецианска мазилка, а по подовете е положен гранит. 

Направени са цялостни ВиК и Ел. корекции, монтирано е алармено пожарно- кабелно устройство, ръчни бутони за пожароизвестяване, доставен е и монтиран оптично димен пожароизвестител и пожароизвестителна централа, в стаите са монтирани паник бутони и др.

 

Цялостна шпакловка по стени и тавани, цветен латекс
Рецепция изработена по индивидуален проект
Предстенна обшивка с гипсокартон, цялостна гипсова шпакловка по стени и тавани, антибактериална пвц настилка по под, монтаж осветителни тела
Сигнализационна инсталация и осветление
Цялостна шпакловка по стени е тавани и Доставка и монтаж на окачен таван от гипсокартон  по системите на “Knauf”
Спот осветление
Цялостна шпакловка и боядисване с цветен латекс
Доставка и монтаж на PVC антибактериални подове и умивалници от нераждаема стомана
Доставка и монтаж на PVC антибактериални подове, цялостна шпакловка и боядисване с цветна антибактериална боя
Поставяне на фаянсови и таракотни плочи, доставка и монтаж на бойлер, моноблок, умивалник със смесител, душ слушалка и осветление по проект
Осветление по проект
Приемна кардиологично отделение, венецианска мазилка по стени, осветление тип аплик вграден,пвц антибактериална настилка под
Окачен таван с вградено осветление тип аплик
Цялостна шпакловка по стени е тавани и Доставка и монтаж на окачен таван от гипсокартон  по системите на “Knauf”
Скрито осветление окачен таван тип лунички
Антибактериален пвц под, цялостна шпакловка по стени и тавани и боядисване с цветен латекс
Осветление непряка светлина тавани
Вентилационна система, цялостна гипсова шпакловка вършу гипсокартонени плоскости окачен таван