Производство на мебели

В отговор на желанието на нашите клиенти за усъвършенстване продукта „Комплексен ремонт на жилище” строителна компания Ай Ди Ел създаде свое мебелно производство.

Екипът с който разполага фирмата е от високо квалифицирани специалисти в областта на мебелната индустрия. Ние имаме гъвкав подход към всеки индивидуален клиент, съумявайки да съвмести строителните дадености на всяко жилище.

Съобразявайки се изключително с вашите желания за постигане на отличен резултат. Ние Ви предлагаме кухня по индивидуален проект, обзавеждане за спални, офиси, детски стаи, антрета, гардероби с плъзгащи врати (и ниши), вградени гардероби, секции, скринове, маси, бюра, бар плотове, ъглови легла, ракли, TV-шкаф, изработка на стелажи за всякаква употреба и много други. Стараем се, Вие нашите клиенти, да останете удовлетворени от решенията и доволни от изпълнението на нашата работа.

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.