Опаковане, пренасяне и съхранение

От началото на 2013г. мотивирана от вашите препоръки и желания строителна фирма „Ай Ди Ел” предлага една нова услуга - СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ. Същността на услугата е във възможността да сме близо до клиентите когато се налага да съхранят за известно време на подходящо място определени предмети - мебели, обзавеждане, лични вещи от всякакъв характер.

Разполагаме с надежден, сигурен, охраняван склад на територията на град Пловдив. В него нашите клиенти могат да оставят на отговорно съхранение всичко, което е необходимо срещу заплащане на разумни цени. Времето за престои на предметите и вещите е съобразено с продължителсността на ремонта.

Много ситуации изискват да разполагаме с надеждно място за съхранение на багаж. Когато правим основен ремонт на жилището си е необходимо да изнесем от дома си мебели и покъщнина, за да не бъде повредена и замърсена по време на строителните дейности.

При желание ние Ви осигуряваме опаковане/разопаковане, пренасяне, транспортиране до специален склад под охрана на вашите вещи. Всичко това е комплекс от услуги, които сме в състояние да предложим на нашите клиенти за да бъде техният ремонт по-спокоен и приятен.